REKONSTRUKTION?

Start på en frisk

Økonomisk overblik

Rekonstruktion af din virksomhed betyder i sin enkelhed, at der i tæt samarbejde med os skabes et samlet overblik over din virksomhed, således at denne økonomisk kan komme på fode igen.

En rekonstruktion af din virksomhed kan bestå af mange forskellige elementer, som altid er baseret på en konkret vurdering af virksomhedens økonomiske forfatning, når arbejdet med rekonstruktionen indledes.
Der er ingen sager der er ens, hvorfor det generelt er vanskeligt at beskrive en bestemt køreplan for rekonstruktionen.Rekonstruktion er et puslespil

Rekonstruktionen af din virksomhed er således et puslespil, hvor alle brikker skal passe sammen.
Der er ofte mange brikker i puslespillet. Men grundlæggende skal der lægges et puslespil, således at de røde brikker, hvilket er de usunde dele af din virksomhed, sorteres fra og der igen dannes et billede af en god og sund virksomhed.

Brikkerne kan ofte bestå af:

  • Virksomhedsoverdragelse,
  • Tilførsel af ny kapital,
  • Frivillige kreditorordninger,
  • Akkorder,
  • Fusion, spaltning eller anden opdeling af virksomheden, og
  • Etablering af helt ny selskabsstruktur.


Vi lægger puslespillet sammen med dig, så det passer ind i dine ønsker og behov.Gratis rådgivning

Rekonstruktion af din virksomhed er et omfattende stykke arbejde, som kan være svært at danne sit eget overblik over, og de fleste virksomheder har ikke råd og tid til en dyr og langsom rådgivning hos advokater og revisorer. Så vi tilbyder altid at afholde et indledende møde, hvor mulighederne for at lægge puslespillet sammen med dig afdækkes.

Dette indledende møde afholdes uden beregning.

Så kontakt os gerne allerede i dag og lad os sammen se på dine muligheder, for at få sorteret de usunde dele af din virksomhed fra.

Navn:   Tlf.:   E-mail: Send
Ultimate Web